Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Dit zijn de Nintendo eShop-aanraders van de maand maart 2023

Welke spellen worden er deze maand allemaal in het zonnetje gezet?

Elke maand verschijnen er flink wat nieuwe spellen in de Nintendo eShop, maar soms kan het best lastig zijn om zelf een keuze te maken uit al die leuke games. Om dit probleem tegen te gaan plaatst Nintendo rondom het einde of begin van elke maand een video op haar YouTube-kanaal. Hierin zijn dan een aantal titels te zien waarvan Nintendo vindt dat ze wat extra aandacht verdienen.

In de video van de maand maart komen onder andere de spellen Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon en Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key voorbij. Van deze titels hebben wij een review geschreven. Mocht je deze graag willen lezen, dan hoef je alleen maar op de naam van de game te klikken. Er zal dan een nieuw tabblad worden geopend met die review.

Ben je benieuwd geworden naar alle hoogtepunten van de maand maart? Bekijk dan onderstaande video!

Welke spellen raad jij aan van vorige maand aan onze lezers? Laat het ons weten in de reacties, wij zijn erg benieuwd!