Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Volgende grote update voor Sonic Frontiers zal de ‘Spin Dash’ toevoegen

Bevestigd door de game director?

We hebben recent nog de eerste grote update gehad voor Sonic Frontiers. Hierin kregen we onder andere de jukebox, challenge modes en photo mode. Op de roadmap zien we voor dit jaar nog twee grote updates staan, en nu komt er het nieuws dat in de volgende update we de Spin Dash kunnen verwachten.

In eerste instantie waren dit leaks en geruchten, maar nu lijkt het dat dit nieuws bevestigd is door game director Morio Kishimoto. In onderstaande tweet zie je het gerucht en ook meteen de reactie van Kishimoto. Die ik hieronder losjes vertaald heb.

! ?
Oh mijn god, je bent erachter gekomen! !
Eigenlijk hebben we geprobeerd het in de eerste update te plaatsen, maar we hebben besloten dat het niet aan ieders verwachtingen voldeed, dus we verbeteren de mate van perfectie voor de tweede update. Ik vertel het je omdat ik erachter ben gekomen, maar het is oké om verwachtingen te hebben! w

– Morio Kishimoto

Wat denk je, een goeie toevoeging aan de game of valt het mee? Ben je tot dusver blij met de eerste grote update van Sonic Frontiers? Deel hieronder je mening en beleving.