Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Capcom kondigt nieuw Digital Event aan voor Monster Hunter Rise: Sunbreak

Met info over de vijfde grote update en gratis DLC.

Capcom heeft op het officiële Twitter-kanaal van Monster Hunter een Digital Event aangekondigd voor Monster Hunter Rise: Sunbreak. Het digital event is vanaf 19 april om 16:00 uur CET te bekijken en Dame Fiorayne, een ridder van Elgado, zal het event gaan presenteren. Tijdens dit event zal er aandacht geschonken worden aan wat de gratis Title Update 5 met zich mee gaat brengen. Title Update 5 is zover Capcom heeft laten weten ook de laatste update die op de roadmap staat en moet onder andere nieuwe (Rampage) Decorations met zich meebrengen voor nieuwe mogelijkheden voor hunters.

Monster Hunter Rise: Sunbreak is de geüpdatet versie van Monster Hunter Rise uit 2021. Sinds de Sunbreak-update heeft Capcom al verschillende keren de game van extra updates voorzien, elke keer met een grote hoeveelheid nieuwe content. Tijdens de Digital Event krijgen we dus de details te horen over de vierde grote update.

Wat hoop jij met de nieuwe update allemaal te zien? Laat het ons hieronder weten in de vorm van een reactie!