Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

33e Grand Prix voor Tetris 99 staat in het teken van Kirby’s Return to Dream Land Deluxe

Zie hier hoe het nieuwe thema eruitziet!

Het is inmiddels alweer ruim vier jaar geleden toen Tetris 99 in de Nintendo eShop voor het eerst te downloaden was. Misschien is het bijna niet te geloven, maar inmiddels zijn we alweer aangekomen bij de 33e Grand Prix van het spel. Hoewel we vorige maand nog met de 32e Grand Prix aan de slag konden gaan, is het aankomend weekend weer zover. Van vrijdag 21 april om 09:00 uur tot dinsdag 25 april om 08:59 kunnen we namelijk met z’n alle strijden om een exclusief thema van Kirby’s Return to Dream Land Deluxe te bemachtigen. Dit doe je door gewoonweg Tetris 99 te spelen, want daardoor kun je 100 eventpunten krijgen.

Ben je benieuwd geworden naar hoe het nieuwe thema eruitziet? Bekijk dan onderstaande gameplay trailer!