Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Mobiele Monster Hunter-game van de makers achter Pokémon GO aangekondigd

Een unieke AR Monster Hunter-ervaring met een aankomende closed beta.

Met alle gathering hubs en digital events van Monster Hunter Rise bedacht ik mij ineens wanneer we de aankondiging zouden krijgen voor de volgende titel in de reeks. Toch even in een ander jasje, maar er is absoluut een nieuwe Monster Hunter-game op komst.

Monster Hunter Now is aangekondigd door Capcom en wordt ontwikkeld door Niantic, de studio achter Pokémon GO. Het spel zal in september van dit jaar uitkomen. Het wordt geen Pokémon GO-kloon maar belooft een ‘real-world hunting action RPG’ te worden. In hoeverre dit ook het geval is blijft natuurlijk afwachten, maar de trailer hieronder ziet er veelbelovend uit.

Mocht je hyped of nieuwsgierig zijn dan kun je naar de website van Monster Hunter Now gaan om je in te schrijven voor de closed beta die op 25 april plaatsvindt. Maar je moet wel snel zijn want er zijn maar 10.000 plekken. Blij met het nieuws van deze aankomende Monster Hunter-game? Toe aan iets anders dan Pokémon GO of toch liever wachten op de volgende console game? Deel hieronder je mening.