Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Gamescom boekt nu al een succes!

Gisteren zijn de tickets in de verkoop gegaan voor Gamescom, de grootste gamebeurs in Europa. Zojuist kwam de organisatie met de eerste grote aankondiging.

Hier lukt het wel

Dat Nintendo aansluit in Duitsland is een geruststelling voor veel fans van gamebeurzen. Eerder werd namelijk de E3 al afgelast, vanwege een gebrek aan belangstelling. Zowel Sony, Microsoft als Nintendo hadden geen interesse in een plek op de beursvloer of in het geven van een fysieke presentatie. Met Nintendo aan boord lijkt Gamescom niet dezelfde kant op te gaan.

Overigens is er op dit moment nog niets bekend over andere bedrijven die aanwezig zijn op de beurs. Daar verschijnt binnenkort meer informatie over. Ben jij van plan om naar Duitsland te gaan dit jaar?