Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Je kunt nu stemmen op het Zelda splatfest voor Splatoon 3

Wordt het kracht, wijsheid of moed?

Twee weken geleden werd het Zelda gethematiseerde Splatfest voor Splatoon 3 aangekondigd. Het gaat om de grote strijd tussen de drie delen van de Triforce. Nu is het dan eindelijk zover je kunt gaan kiezen welk van deze drie teams het beste bij je past. Ben jij zo moedig als Link, zo wijs als prinses Zelda of zo krachtig als Ganondorf? Denk hier goed over na, want na je keuze kun je niet meer opnieuw stemmen! Nadat je hebt gestemd krijg je hiervoor een speciaal gethematiseerd T-shirt, dat je kunt dragen in aanloop naar het evenement.

Nintendo heeft ook een speciale QR-code gedeeld die je kunt scannen met de Nintendo Switch Online app. Hiermee ontgrendel je een in-game food-item, welke tijdelijk het verdiende geld van je team verdubbelt tijdens het spelen. Het is dus zeker de moeite waard om deze even te scannen, wanneer je van plan bent mee te strijden tijdens het splatfest.

Het splatfest loopt volgend weekend van vrijdag 5 mei tot zondag 7 mei. Voor welk team ga jij strijden? Laat het ons weten in de reacties! Join ook onze Discord om tijdens dit Splatfest een groepje te vormen waarmee jullie voor één van deze teams kunnen strijden.