Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Neva, van de makers van GRIS, komt naar de Switch

Er staat ons weer een prachtige, emotionele belevenis te wachten.

Tijdens de Playstation Showcase toonde Devolver Digital een nieuw pareltje van Nomada Studio. Neva is een actie platformer met veel overeenkomsten met een andere game van de gamestudio: GRIS.

In deze game volg je de jonge Alba en een jonge wolfpup. Samengekomen door een traumatische ervaring met duistere krachten, reizen ze nu de wereld in terwijl die om hen heen vervalt. Er komt een duidelijke focus op verhaal en de beleving daarvan. Terwijl beide personages namelijk groeien en zich ontwikkelen, komen er wensen en verwachtingen naar voren die hun band zal testen.

De game heeft een prachtige artstijl en als het ook maar een beetje lijkt op GRIS, dan is dit een spel om in de gaten te houden. Neva heeft nog geen specifieke launch datum maar staat gepland voor 2024. Hoe hyped ben jij?