Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Een Live A Live sequel? Alleen als…

Goed reclame maken!

Met de remake van Live A Live komen er vragen van oude en nieuwe fans: hoe zit het met een sequel? Nou, dankzij een FAQ video van Square Enix komt daar nu een, soort van, antwoord op.

Live A Live is natuurlijk al een wat oudere game origineel, maar er waren al lange tijd plannen voor een sequel. In een interview, vertaald dankzij Nintendo Everything, met Famitsu waren er ten tijde van de DS al plannen voor een sequel.

Nu zijn we natuurlijk alweer een heel stuk verder en is de Live A Live remake onder veel lof ontvangen. In een video hieronder komt onder andere de vraag voorbij: “Is er een kans op een Live A Live II in de toekomst?” Hierop reageert producer Takashi Tokita met een voorstel. Indien de Steam en Playstation versies van de remake meer dan een miljoen keer worden verkocht dan durft hij het voor te leggen aan het bedrijf.

Hoeveel heb jij genoten van Live A Live? Ga jij vrienden en familie met een PC of Playstation nu extra aanraden om het spel te halen? Laat het hieronder weten.