Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Disney Dreamlight Valley maakt content roadmap bekend

Dit kun je de komende tijd allemaal verwachten van Disney Dreamlight Valley!

Gameloft heeft zojuist op de website van Disney Dreamlight Valley bekendgemaakt met ze met de game van plan zijn in de rest van 2023. We weten nu wat ze in de tweede helft van 2023 allemaal gaan toevoegen. Dit begint al in juni met update 5: The Remembering. Het bedrijf heeft hieronder al een tweet gedeeld van deze update:

Vervolgens wordt er in de zomer een nieuwe villager en de mogelijkheid om in game prijzen te winnen aan het spel toegevoegd. In september komt er ook nog een nieuw rijk naar de game en richting het eind van 2023 komt er ook nog een heel nieuw hoofdstuk boordevol nieuwe personages, nieuwe Frontiers multiplayer en een nieuwe Royal Tool. De content is te zien in de afbeelding boven dit artikel.

Speel jij nog veel Disney Dreamlight Valley en kun jij niet wachten om met deze content aan de slag te gaan. Laat het ons hieronder weten in de reacties!