Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Mr. Run and Jump verschijnt eind juli op de Nintendo Switch

Bekijk hier de nieuwe trailer van het platformspel!

Ontwikkelaars Graphite Lab en Heavy Horse Games hebben vandaag samen met uitgever Atari de releasedatum van Mr. Run and Jump bekendgemaakt. Het platformspel was vorige maand aangekondigd, maar inmiddels weten we dus wanneer de game te spelen is op de Nintendo Switch. Over ongeveer een maand, op dinsdag 25 juli, zal de titel beschikbaar zijn op Nintendo’s hybride console. Het spel gaat voor een bedrag van €24,99 over de digitale toonbank, al krijg je 10% korting als je het spel vooraf koopt in de eShop. Om de game te downloaden heb je 792 megabyte aan vrije opslagruimte nodig.

In Mr. Run and Jump moet je deze meneer helpen om de angstaanjagende Void te verslaan. Dit doe je al rennend, springend, sprintend en rollend en trouwens niet alleen. Jouw trouwe hond Leap zal je namelijk helpen om vijanden te ontwijken en alle platformuitdagingen te overwinnen. Alle levels zijn bovendien nauwkeurig ontworpen waardoor de gameplay erg vloeiend is. Tevens beloof de game meer dan 30 euro speelplezier! Dat moet wel genoeg zijn toch?

Ben je benieuwd geworden naar Mr. Run and Jump? Bekijk dan onderstaande trailer! (Let op: in de titel van de trailer staat dat er een demo beschikbaar is. Deze is momenteel helaas nog niet beschikbaar voor de Nintendo Switch. Via steam is het spel al wel uit te proberen.)