Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Garlic gameplay verschenen

Bekijk hier 20 minuten gameplay van deze nieuwe uitdagende platform-game!

Garlic is een platform game van uitgever Retalaika Games, die eerder deze week verscheen op de Switch. Om de release van het spel te vieren heeft Het YouTube-kanaal: Nindie Spotlight nu een uitgebreide video gedeeld met ruim 22 minuten aan gameplaybeelden. Hiermee krijg jij alvast een goede indruk van de uitdagende platform gameplay die het spel te bieden heeft. De gameplaybeelden zijn hieronder te bekijken.

In de game speel je als de ui hoofdige jongen Garlic, die graag de top van de sacred tower wilt bereiken. Hier bevind zich namelijk de cyber Goddess, die jouw wens in vervulling wilt laten gaan. Ondertussen gaat deze reis echter iets anders dan gepland… Als Garlic ren en spring je je een weg door levels vol vallen, vijanden en innovatieve platform uitdagingen. Het spel bevat veel checkpoints, zodat je niet gefrustreerd hoeft te raken wanneer je doodgaat. Hiernaast bevat de game meerdere dashes die je met combo’s aan elkaar kan rijgen.