Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Kleine maar noodzakelijke patch 16.0.1 voor Monster Hunter Rise: Sunbreak

Geen problemen meer met decorations

In juni kregen we een grote update nog voor de Monster Hunter game. De dag voor de update hadden we nog het laatste Digital Event voor de game met interviews en natuurlijk wat er in de update zou komen. In deze update kregen we dan ook toevoegingen en verbeteringen, waaronder de toevoeging van Primordial Malzeno! Echter bleken er wat problemen op te duiken waarbij mensen materiaal en armor spheres verloren bij het maken van decorations.

Nu, in een kleine patch is dit probleem opgelost samen met nog twee andere fixes. Hieronder zijn ze losjes vertaald voor je op een rijtje gezet:

  • Een bug opgelost die ervoor zorgde dat de damage van bow gebruikers afnam, specifiek als de elemental damage een bepaalde waarde overschreed.
  • Een bug opgelost tijdens de Amatsu quest waarbij het tweede monster niet verscheen tijdens het gevecht, waardoor spelers niet verder konden komen.
  • Een bug opgelost waarbij spelers materialen en armor spheres verloren bij het forgen van decorations in een bepaalde volgorde.

Speel je nog Monster Hunter Rise? Hoe bevalt het vechten tegen Primordial Malzeno, meevaller of toch een uitdaging?