Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Umbraclaw komt naar de Nintendo Switch

Speel als de huiskat Kuon die helaas is overleden!

Umbraclaw werd een tijd geleden aangekondigd voor de pc. Over een Switch-versie sprak de uitgever Inti Creates niet. Echter is nu onthuld dat er toch een Switch-versie gaat komen. Wanneer de game verschijnt is onbekend. Naast de bekendmaking van de Switch-versie is er een gameplaytrailer gedeeld. Deze kan je hieronder bekijken.

Umbraclaw is een 2D-side-scrolling actiegame. Je speelt als de huiskat Kuon die helaas is overleden. Kuon is daardoor in de Soulplane beland en probeert terug te keren naar zijn baasje. De reis blijkt niet zo gemakkelijk te zijn als gehoopt. Onderweg treft de kat vele vijanden aan, maar zonder de mogelijkheid om aan te vallen is de strijd onmogelijk. Via Shadowstep moet Kuon ongemerkt langs vijanden en bazen. Door Shadowstep te gebruiken bouwt hij een skill energy op waarmee uiteindelijk de Fatal Blow uitgedeeld kan worden. Daarnaast kan Kuon transformeren naar een menselijke gedaante waarmee vechten een stuk makkelijker wordt. Maar ja, een kat heeft maar negen levens. Red je het om op tijd terug te zijn bij je baasje?

Hoe lijkt Umbraclaw jou? Laat het ons weten in de reacties!