Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Intro-animatie Sonic Superstars staat online

De hype begint!

SEGA heeft de intro-animatie online gezet van Sonic Superstars; de game die twee maanden geleden is aangekondigd. En zoals het inmiddels traditie is geworden bij een Sonic-game, ziet ook deze intro er weer ouderwets goed uit. Bekijk de trailer hier:

Sonic Superstars is een 2D-Sonic-game die vooral teruggaat naar de kern van Sonic-games: snelheid. Maar de game doet dit wel op een moderne manier, met 3D-graphics, chaotische gameplay en… tromgeroffel: multiplayer. Voor het eerst kunnen vier spelers tegelijk een Sonic-titel spelen en dit belooft een chaotische boel te worden. Sonic Superstars staat gepland voor een release in de herfst van 2023.

Hoeveel oude bekenden zie jij in de trailer? En ben jij al helemaal hyped voor deze game? Laat het weten in de comments.