Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Disney Dreamlight Valley ‘DreamSnaps Update’ komt vandaag naar de Switch!

De nieuwe update komt vandaag uit!

Disney Dreamlight Valley ‘DreamSnaps Update’ komt vandaag naar de Nintendo Switch. Dit heeft Gameloft zojuist bevestigd. De update zal vooral gericht zijn op verbeteringen in de game. Natuurlijk is er ook nieuwe content, en er zijn een aantal vervelende bugs uit de game gehaald.

Spelers kunnen met karakter Vanellope naar nieuwe quests “racen” en gebruik maken van de allereerste multiplayer functie! Wat is er nog meer allemaal nieuw in deze update? Dat lees je hieronder.

Nieuwe content DreamSnaps Update

  • Laat je creativiteit volledig los en doe wekelijks mee aan Community Foto Challenges. Hierdoor kun je verschillende mooie prijzen verdienen door alleen maar mee te doen. Waaronder maanstenen, meubels en kleding! Let op: kleding en meubels van “Touch of Magic” doen niet mee aan deze Community Foto Challenges.
  • Vanellope komt naar de Valley toe met een aantal nieuwe vriendschaps-missies, waar je ook nieuwe items mee kan verdienen
  • Blijf beter op de hoogte van Vanellope door “efficient hovering”. Dit betekend dat je minder energie verbruikt tijdens het zweven, ongeveer 80% waardoor je veel meer energie krijgt!
  • De video-opname functie van de Nintendo Switch is uitgeschakeld, hierdoor zal de game minder vaak crashen. Het ontwikkelaarsteam blijft hier nog steeds aan werken, ze willen dat de prestaties van de game zo hoog mogelijk blijven. (Je kunt gelukkig nog wel screenshots maken en opnemen via een capture card)
  • De inventaris van Scrooge McDuck’s Store is beter gebalanceerd. Je ziet als het goed is minder vaak dingen “dubbel” in de inventaris. Het is voor nu een tijdelijke oplossing, en ze blijven hier aan werken om het nog verder te verbeteren.

Ben jij al razend enthousiast over deze nieuwe update van Disney Dreamight Valley? Bekijk hieronder de nieuwe trailer en wie weet haalt het jou wel over om de game weer op te pakken of nog meer te spelen!