Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Disney Speedstorm komt met Lilo & Stitch baan

De game is vanaf 28 september gratis voor iedereen speelbaar!

Disney Speedstorm is sinds april beschikbaar in early acces en sindsdien werkt ontwikkelaar Gameloft al aan nieuwe content voor de game. De ontwikkelaar heeft nu op Twitter wat concept art gedeeld van een nieuwe baan gebaseerd op de geliefde Disney klassieker Lilo & Stitch. Deze baan komt volgende maand in de seizoen 3 update naar de game.

Gameloft heeft ook al bekendgemaakt dat Disney Speedstorm op 28 september early acces verlaat en officieel uitkomt. Iedereen die niet betaald heeft voor early acces zal dan toegang krijgen tot de game. Ben jij van plan om met deze nieuwe Disney kart-game aan de slag te gaan? Laat het ons vooral weten in de reacties!