Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Red Dead Redemption remaster komt mogelijk naar de Switch

Er is een platform-knop voor de Switch op de website van de game ontdekt.

Red Dead Redemption kwam in 2010 uit voor de PS3 en de Xbox 360 en werd toen toen met veel lof ontvangen. Vorige maand verscheen er al een rating van deze remaster door The Game Rating and Administration Committee in Korea. Nu is er nog meer bewijs van deze remaster. Zo heeft Rockstar onlangs hun website geüpdatet en daarbij ook het logo van Red Dead Redemption. Het logo lijkt veel op het oude logo, maar bevat nu ook de woorden Rockstar Games presents. Het logo heeft de codenaam RDR1RSP gekregen. Volgens de bekende leaker Tez2 zou dit verwijzen naar: Red Dead Redemption, remaster singleplayer. Tez2 heeft binnen de code van de website placeholders gevonden met diverse platformknoppen.

Een van deze platformen betreft de Nintendo Switch. Hoewel er dus nog niks officieel is aangekondigd bestaat er de kans dat we later dit jaar een remaster van Rockstar’s populaire Cowboy game op Nintendo’s hybride console kunnen spelen.