Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Gratis items voor nieuwe Disney Dreamlight Valley update

Tijdelijke code dus wees er snel bij!

Afgelopen week kregen we de ‘DreamSnaps Update’ met flink wat toevoegingen en verbeteringen. Een uitgebreid overzicht en trailer kun je hier terugvinden. Om alvast een tipje van de sluier te onthullen is er nu onder andere een wekelijkse Community Foto Challenge en zijn er meer missies.

Om iedereen wat te helpen om die creatieve ideeën tot leven te laten komen geeft Gameloft nu een gratis set items weg. Zo krijg je de Light Blue Ice Cream Stand, Minimalist Surfboards en een Lightning Strike Wagon. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is om de code OCEANVIEW in te voeren in de help sectie van het settings menu. Let op, je hebt tot 31 augustus om de code te gebruiken.

Heb jij al meegedaan aan de nieuwe challenges? Ben je al door de missies heen? Deel je ervaringen met de update hieronder!