Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Dit zijn de Nintendo eShop-aanraders van de maand juli in 2023

Welke spellen van vorige maand zullen er allemaal in het zonnetje gezet worden?

Elke maand verschijnen er flink wat nieuwe spellen in de Nintendo eShop, maar soms kan het best lastig zijn om zelf een keuze te maken uit al die leuke games. Om dit probleem tegen te gaan plaatst Nintendo rondom het einde of begin van elke maand een video op haar YouTube-kanaal. Hierin zijn dan een aantal titels van de maand ervoor te zien waarvan Nintendo vindt dat ze wat extra aandacht verdienen.

In de video van de maand juli komt onder andere het spel Pikmin 4 voorbij. Van deze titel hebben wij een review geschreven. Mocht je deze graag willen lezen, klik dan op de naam van de game. Als je dat eenmaal gedaan hebt zal er een nieuw tabblad worden geopend met de review.

Ben je benieuwd geworden naar alle hoogtepunten van de maand juli? Bekijk dan onderstaande video!