Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Gratis Splashtag titles in Splatoon 3

Om die perfecte combinatie te maken

Splatoon 3 is alweer een tijdje uit, maar we zijn er nog lang niet klaar mee! Binnenkort krijgen we bijvoorbeeld een nieuw Splatfest met daarin de vraag wat je het belangrijkste vindt in het leven. Geld, roem of liefde? Een week voor het Splatfest kun je gaan stemmen, en het evenement zelf vindt plaats van 12 augustus 02:00 tot 14 augustus 02:00.

Echter, om helemaal voorbereidt te zijn wil je niet alleen de tofste outfit of de coolste banner hebben, maar ook de beste titel natuurlijk. Er zijn vele hilarische combinaties te krijgen en maken, maar mocht je nog wat meer woorden willen hebben dan schiet Nintendo te hulp.

De tweedelige titel wordt willekeurig gekozen, maar je kunt de nieuwe woorden zelf verder gaan combineren met al vrijgespeelde titels. Ben jij al klaar voor Splatfest? Wat is de leukste titel die je tot dusver bent tegengekomen (of zelf misschien wel hebt)?