Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Race op 4 augustus mee tijdens onze livestream

Op 4 augustus om 20:00 starten we met racen op 150cc in Mario Kart 8 Deluxe. Doe vooral mee!

De eerste vrijdag van de maand komt er alweer bijna aan. Op 4 augustus is het tijd voor onze volgende maandelijkse livestream. We houden een toernooi in Mario Kart 8 Deluxe. Waar het in juni met een twist was, pakken we het nu anders aan. Deze keer gaan we voor de standaardregels en racen we dus op 150cc. Net als onze vorige livestreams zal Glenn de stream hosten. 

Ditmaal draait de strijd weer om de wisseltrofee in de vorm van een Discord-rol. Degene die aan het eind van de livestream de meeste punten heeft verdiend krijgt een goudkleurige Discord-rol. Door het te gekke kleurtje zal iedereen op Discord kunnen herkennen dat jij een ware Mario Kart-pro bent. Tevens ontvangen ook de tweede en derde plaats een Discord-rol opleveren. Al zal het dan om respectievelijk een zilverkleurig en bronskleurig kleurtje zijn. 

De livestream vindt vrijdag, 4 augustus 2023, vanaf 20:00 uur plaats op ons Twitch-kanaal. De code voor het toernooi is 2561-9189-2011. Deze kan je in Mario Kart 8 Deluxe invoeren om mee te doen. Een Nintendo Switch Online-abonnement is benodigd om online te kunnen spelen. Natuurlijk zouden wij het gezellig vinden als je meepraat in de Discord, via berichten of voice. Mocht je nog geen lid zijn van onze Discord-server, klik dan hier. Tevens spelen wij geregeld samen op de Discord-server. Haak dus zeker aan of stel voor wat je graag zou willen spelen. 

Laat hieronder vooral weten of je erbij gaat zijn. Daarnaast kan je dat ook op onze server bij het event in het kanaal #event-kalender aangeven. We hopen jullie allemaal te zien tijdens onze livestream! Tot dan!