Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Tweede trailer voor Persona 5 Tactica

Ook DLC pack 1 is aangekondig.

ATLUS heeft de tweede officiële trailer voor Persona 5 Tactica gedeeld voor hun aankomende tactische RPG. De enorme cast en het verhaal van deze aankomende spin-off van Persona 5 worden benadrukt. De nieuwe video bevat meer informatie over het Yoshiki Kingdom. We zien ook de introductie van personages als Yusuke Kitagawa, Makoto Niijima, Futaba Sakura en Haru Okumura.

Vanaf dag 1 zal er ook DLC beschikbaar zijn en heet “Repaint Your Heart”. Hierin zullen zowel Akechi Goro als Kasumi Yoshizawa te zien zijn. Je zal ook nieuwe Persona- en wapensets kunnen gebruiken.

Persona Channel heeft ook nieuwe screenshots en renders onthuld. In een van de screenshots is te zien dat er 5 moeilijkheidsgraden zijn om uit te kiezen. Dit moet dit avontuur voor iedereen toegankelijk maken.

Persona 5 Tactica komt uit op 17 november 2023. Bekijk hieronder alvast de nieuwe spectaculaire trailer.