Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Ontmoet onze community op Discord – Gamen en kletsen met Nintendo-fans!

Praat en game mee met honderden andere Nintendo-fans op onze Discord!

Naast dat we jullie dagelijks het laatste nieuws brengen en natuurlijk ook de nieuwste games checken, willen we jullie ook een gezellige Nintendo-community bieden. Daarom kun je bij ons ook terecht op onze Discord-server! Hier ontmoet je mede Nintendo-fans, kun je samen online gamen en gezellig met elkaar praten. Voor alles wat met Nintendo te maken heeft, maar ook over van alles wat er helemaal niets mee te maken heeft ben je op onze Discord aan het juiste adres! Bovendien organiseren onze event-meesters vrijwel dagelijks een online game-event waaraan je gezellig kunt deelnemen en hebben we elke maand een toffe livestream voor je.

Joinen is bovendien enorm simpel en uiteraard gratis. En met meer dan 340 leden vormen we een hechte én grote Nintendo-community. Klik op onderstaande afbeelding en join onze Discord zodat we er een nog gezelligere boel van kunnen maken. Ken je meer Nintendo-fans? Vertel het gerust aan ze door!

Wat spelen we de komende dagen met onze community?

Check onze Discord voor meer informatie over de events! Vragen? Onze event-meesters helpen je graag.

  • Zaterdag 12 augustus om 19:00 uur – Splatoon 3 Splatfest
  • Zondag 13 augustus 20:00 uur – Mario Kart 8 Deluxe
  • Maandag 14 augustus 19:00 uur: UNO