Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Star Ocean: The Second Story R introduceert enkele van haar personages

Star ocean the second story r keyart
Nieuwe introductietrailers voor enkele personages.

Tijdens de Nintendo Direct van juni werd de introductietrailer getoond van Star Ocean: The Second Story R. Deze remake van de tweede Star Ocean RPG zal beschikbaar zijn vanaf 2 november 2023. Om onze honger al een beetje te stillen, heeft Square Enix ons de afgelopen dagen introductietrailers getoond van enkele personages.

Star Ocean: The Second Story R zal volledig ingesproken scènes bevatten met de originele stemmencast, een nieuw gearrangeerde soundtrack van de originele componist Motoi Sakuraba en enkele nieuwe nummers. Ook is er een nieuwe Break- en Assault Action-gevechtsmechaniek. Hieronder volgen de trailers van een aantal protagonisten en rekruteerbare partijleden van Star Ocean: The Second Story R.

Ernest Raviede

Via de officiële Twitteraccount van Star Ocean werd een nieuwe clip gedeeld, waarin Ernest Raviede, wordt uitgelicht.

Hij is een archeoloog van de planeet Tetragenesis, die naar Expel reist om zijn nieuwsgierigheid naar ruïnes verspreid over het universum te bevredigen. Bovendien is Ernest de love interest van Opera Vectra. Als wapen gebruikt hij een zweep, waardoor hij een heel gunstig bereik heeft.

Dias Flac

Dias Flac is een machtige zwaardvechter die op zoek is naar meer kracht na de ondergang van zijn familie door banditisme. Hij is ook een jeugdvriend van een van de twee hoofdrolspelers, Rena.

Opera Vectra

Opera Vectra is van adellijke afkomst van de planeet Tetragenesis en komt naar Expel op zoek naar degene van wie ze houdt, Ernest Raviede. In gevechten gebruikt ze de Kaleidoscopic Ray Gun welke ze van veraf kan gebruiken.

Leon D.S. Gehste

Leon D.S. Gehste is een getalenteerde symboloog wiens kracht de meeste volwassenen overtreft en een onderzoeker van symbologische wapens. Leon is ook behoorlijk hoogmoedig, wat steeds duidelijker wordt als je ziet hoe hij zijn hele leven is omringd door mensen die beduidend ouder zijn dan hij.

Bowman Jean

Bowman Jean deed onderzoek naar wapens met symbolen en was professor voordat hij ervoor koos om samen met zijn vrouw Ninay een apotheek te runnen in de stad Linga. In gevechten gebruikt hij man-aan-mangevechten van dichtbij en beheerst hij verschillende gevechtskunsten en Qigong.

Precis F. Neumann

Precis F. Neumann is de dochter van een onderzoekster en een bekwame uitvindster. Zij is behoorlijk eigenzinnig en volgt haar eigen levenspad. Haar belangrijkste uitvinding is ongetwijfeld Robbie, die ze in gevechten gebruikt als verschillende “inventieve” vaardigheden.

Ashton Anchors

Ashton Anchors is een zwaardvechter en bezeten door een tweekoppige draak waarvan hij zichzelf probeert te bevrijden. Tijdens gevechten bedekt hij zijn wapens met symbologie, waardoor hij een echte bedreiging vormt.

Celine Jules

Celine Jules is een schatzoeker die bedreven is in symbologie, in wezen het equivalent van magie in het Star Ocean-universum.

Rena Ranfort en Claude C. Kenny

Spelers kunnen kiezen uit twee selecteerbare hoofdpersonages, Claude en Rena. Claude is een officier van de Pangalactische Federatie en de zoon van de legendarische Ronyx Kenny, waardoor hij interne conflicten heeft over zijn identiteit. Tijdens een missie krijgt Claude’s ego de overhand. Hij wordt naar een onderontwikkelde planeet getransporteerd en opgemerkt door Rena, die hem denkt dat hij een Hero of Light is.

Heb je na al deze leuke trailers zin gekregen om deze game op te pikken wanneer het verschijnt of heb je leuke ervaringen met het origineel? Laat het ons weten in de comments.