Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Release Radar] Deze games verschijnen er in week 34

Benieuwd welke games er volgende week uitkomen? Je leest het hier!

In onze rubriek de Release Radar zetten we alvast de aankomende releases voor je op een rijtje. Uit de grote hoeveelheid releases kiezen we een paar uit die ons oog pakken, welke je hieronder kunt lezen. Zit er niets voor je tussen? Onderaan vind je een overzicht van alle titels die aankomende week verschijnen.

Naar welke game(s) kijk jij persoonlijk enorm uit? Laat het ons hieronder weten in de vorm van een reactie!

Nieuwe releasedatum: WrestleQuest

[Release Radar] Week 34 - WrestleQuest voorbeeld gevecht

Prijs in de Nintendo eShop: €29,99 – 22 augustus 2023

Twee weken geleden stond hij ook al in de release radar: WrestleQuest. De game stond namelijk gepland voor 8 augustus, maar op de vooravond van de release werd een vervelende bug gevonden. De game werd toen wederom vertraagd, maar nu is hij dan eindelijk hier! In deze game volg je de reis van een ambitieus groentje die wereldkampioen wil worden in het Amerikaanse Show worstelen. Train, glam, en piledive je een weg naar de top van de proworstel-voedselketen. Laat je inspireren door legendarische worstelaars André the Giant, Jake the Snake Roberts en Macho Man Randy Savage terwijl je werelden verkent die gebaseerd zijn op hun imposante carrières. De game combineert klassieke RPG gevechten met worstelactie vol slechteriken, goeerikken, hagedissen, robots en meer.

Blasphemous II

[Release Radar] Week 34 - Blasphemous II Voorbeeld van gevecht

Prijs in de Nintendo eShop: €29,99 – 24 augustus 2023

Blasphemous II gaat verder waar de gratis DLC, Wounds of Eventide, van het eerste deel ophield. Daarin luidde het hart in de lucht de terugkeer in van het mirakel, en voorspelde zelfs de geboorte van een nieuw mirakelkind. In het tweede deel van deze heftig religie-geïnspireerde metroidvania neem je wederom de rol aan van The Penitent One. Hij ontwaakt in een plek ver van zijn laatste rustplek, waar hem wederom een cyclus van leven, sterven en wederopstanding te wachten staat. Pas je skillset aan, vind nieuwe wapens en vel een meedogenloos oordeel over gruwelijke vijanden.

King of the Hat

[Release Radar] Week 34 - Kin of the Hat. Voorbeeld 4 player gevecht

Prijs in de Nintendo eShop: €19,49 – 24 augustus 2023

King of the Hat werd oorspronkelijk in 2018 al aangekondigd voor de Switch. Het heeft dus even geduurd, maar nu kunnen we eindelijk aan de slag met deze 2D party platformer. King of the Hat is een competitieve 2-4 spelers game, waar je vooral veel doet met je hoed. Gebruik hem om aan te vallen, te verdedigen en om je tegenstander in de val te lokken… maar pas op. Als iemand op je hoed springt ben je namelijk het bokje! In King of the Hat bevat je hoed namelijk je ziel en het is dus het doel om de hoed van je tegenstander te vernietigen. Hoewel het in zijn basis makkelijk op te pakken is kun je het moeilijker maken met power-ups, level hazards of andere regels.

Wat verder verschijnt in de week van 21 tot en met 27 augustus:

 • 22 augustus: Brave Bow Archer
 • 22 augustus: Lost Forest
 • 23 augustus: Virgo versus the Zodiac
 • 24 augustus: Ginsha
 • 24 augustus: Shotgun King: The Final Checkmate
 • 24 augustus: Alice Escaped!
 • 24 augustus: Word search Puzzle: Find the words!
 • 25 augustus: Sweet Bakery Tycoon Couch Co-op Edition
 • 25 augustus: Little Devil: Foster Mayhem
 • 25 augustus: Wildagotchi: Virtual Pet
 • 25 augustus: Ashina: The red Witch
 • 25 augustus: Rocket Car: Ultimate Ball LeagueMachines
 • 25 augustus: Giant Wishes

Niets gevonden? Bekijk hier de Release Radars van afgelopen weken.