Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nintendo bevestigt: Charles Martinet is niet betrokken bij Super Mario Bros. Wonder

Mario Bros wonder keyart
Wie de stem dan wel gaat inspreken is nog niet bevestigd.

Eerder vandaag liet Nintendo weten dat Charles Martinet in de toekomst niet meer de stem van Mario zal verzorgen. Al snel duikte de vraag op hoe dit dan zit in de aankomende Nintendo Switch-game Super Mario Bros. Wonder. In een statement heeft Nintendo hier nu duidelijkheid over gegeven. Charles Martinet is niet betrokken bij Super Mario Bros. Wonder. Nintendo laat zich echter niet uit over wie Mario – en Luigi – uitspreekt in Super Mario Bros. Voor nu weten we echter wél zeker dat dit niet Charles Martinet is.

“While Charles is not involved in Super Mario Bros. Wonder, we’re excited to honor his legacy and contributions, including looking ahead to what he’ll be doing as a Mario Ambassador. Character voice actors will be credited in the game credits, so please wait for the game to be released.”

Eerder vandaag werd bekend dat Super Mario Bros. Wonder online mogelijkheden zal ondersteunen. Hier kun je daar meer over lezen.

Wist je trouwens dat Charles Martinet (inmiddels alweer wat jaartjes terug) tijdens een interview met Daily Nintendo ook een aantal leuke audio-fragementen voor ons heeft ingesproken? Je kunt er hieronder twee van beluisteren!