Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Agatha Christie – Murder on the Orient Express krijgt trailer

Bekijk de eerste beelden van deze game!

Het is een goed jaar voor Agatha Christie-fans. Op 29 augustus 2023 verschijnt al Agatha Christie – Hercule Poirot: The London Case en later dit jaar de game rond Murder on the Orient Express. Agatha Christie – Murder on the Orient Express komt op 19 oktober 2023 uit en heeft zojuist een trailer gekregen. De trailer geeft ons een eerste blik op dit wereldberoemde verhaal. Naast de releasedatum werd al eerder aangekondigd welke digitale en fysieke versies we kunnen verwachten.

Deze hervertelling van het beroemde verhaal in Agatha Christie – Murder on the Orient Express speelt zich af in 2023. Het verhaal is in de basis hetzelfde, maar er worden wel wat nieuwe elementen toegevoegd. Zo zal het nieuwe personage Joanna Locke haar opwachting maken en is het geheel naar 2023 gehaald. In de game speel je als Hercule Poirot en moet je een moord op de wereldberoemde trein oplossen. Dit doe je natuurlijk met briljant denkwerk.

Ben jij fan van Agatha Christie en Hercule Poirot? Laat het ons weten in de reacties!