Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Warhammer 40,000: Dakka Squadron aangekondigd

Warhammer 40,000: Dakka Squadron
Inclusief heftige teaser-trailer.

Het gaat goed met het Warhammer 40K-universum. Eerder dit jaar is Warhammer 40K: Boltgun uitgekomen met goede kritieken, en later dit jaar wordt Space Marine 2 verwacht voor pc, PS5 en Xbox Series X|S. Daarnaast werkt Superman Henry Cavill met Amazon aan een Warhammer 40K-televisieserie waar fans reikhalzend naar uitkijken. Nou, dat vond RedDeerGames nog niet genoeg. De uitgever heeft vandaag namelijk Warhammer 40,000: Dakka Squadron aangekondigd voor de Nintendo Switch. En die aankondiging gaat gepaard met een hectische teaser-trailer:

Dakka Squadron laat je als Ork vliegtuigen besturen als Dakkajets, Burna-Bomma’s en Blitza-Bomma’s. Met jouw Supa-Shootas knal je alles overhoop wat op je pad komt (of over de grond loopt). Het moge duidelijk zijn: dit deel zal vooral de humoristische kant van het universum behandelen.

Kies in de single-player-campagne de Ork-clan waar je mee wil spelen en upgrade jouw vliegtuig. Of geniet van hectische dogfights in de deathmatch-opties van Dakka Squadron. Warhammer 40,000: Dakka Squadron staat gepland voor een release op de Nintendo Switch later dit jaar.

Ben jij een Warhammer-fan? Laat jouw enthousiasme zien in de comments!