Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Blasphemous II gameplay verschenen

Bekijk hier ruim 34 minuten van Blasphemous II

Blasphemous II is afgelopen donderdag verschenen op de Nintendo Switch. Dit werd toen gevierd met een launch trailer. Nu de game een paar dagen uit is heeft het YouTube-kanaal Handheld Players een uitgebreide gameplay video van ruim 34 minuten geüpload. Met deze video krijg je een goede indruk van deze nieuwe metroidvania van ontwikkelaar The Game Kitchen. Je kunt de beelden hieronder bekijken.

Blasphemous II gaat verder waar de gratis DLC genaamd Wounds of Eventide van het eerste deel ophield. Daarin luidde het hart in de lucht de terugkeer in van het mirakel, en voorspelde zelfs de geboorte van een nieuw mirakelkind. In het tweede deel van deze heftig religie geïnspireerde metroidvania neem je wederom de rol aan van The Penitent One. Hij ontwaakt in een plek ver van zijn laatste rustplek, waar hem wederom een cyclus van leven, sterven en wederopstanding te wachten staat. Pas je skillset aan, vind nieuwe wapens en vel een meedogenloos oordeel over gruwelijke vijanden.