Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe update Splatoon 3 draait om replays

Krijg bericht als vrienden replays delen.

Augustus staat in het teken van multiplayer-games bij Nintendo, met een groot aantal updates over Splatoon 3. Zo zijn er onder andere nieuwe amiibo aangekondigd, net als een nieuwe Splat Fest. De nieuwste update draait helemaal om het delen van replays, zo wordt bekend gemaakt op X (voorheen Twitter):

In de update wordt bekend gemaakt dat je notificaties kunt krijgen wanneer vrienden hun replays uploaden. Daarnaast wordt je er nu van op de hoogte gebracht wanneer vrienden in jouw poel nieuwe items scoren, zodat je direct een welverdiende ‘Fresh’ kunt geven als je hun nieuwe aanwinst waardeert.

Om de update compleet te maken, is het nu ook mogelijk om direct vanuit het hoofdmenu op Recon-missies te gaan. Het ziet ernaar uit dat Nintendo hard bezig is om Splatoon 3 fresh te houden voor hun fans!

Zijn dit updates waar jij op zit te wachten? Laat het ons weten in de comments.