Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Releasedatum Desolatium bekend

Dit point-and-click avontuur gebaseerd op de Lovecraft mythos komt in oktober naar de Switch

Uitgever SOEDESCO en ontwikkelaar Superlumen hebben de releasedatum bekend gemaakt van Desolatium. Deze first-person point-and-click adventure game staat momenteel gepland voor 27 oktober. De game heeft een realistische stripboekachtige stijl, voor iedereen die zich afvraagt hoe dit eruit ziet kun je onderstaande trailer bekijken.

Desolatium is een first-person adventure game gebaseerd op de Lovecraft Mythos. Het verhaal begint met Carter, die wakker wordt in een vreemde kamer. Hij kan zich niets herinneren, zelfs zijn eigen naam niet, maar wanneer hij rondkijkt bekruipt hem het gevoel dat iets niet klopt. Ondertussen hebben Carter’s vrienden zijn verdwijning opgemerkt. Begeleid vier personages door verschillende verhalen, maar wees op je hoede. Jouw keuzes bepalen het verhaal, met onvoorziene consequenties. Kun jij erachter komen wie hierachter zit of eindig je als onderdeel van één of ander ritueel? Ben je wel klaar voor wat je vind?