Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

PlateUp! krijgt releasedatum + nieuwe trailer

Slijp die messen en serveer de lekkerste gerechten!

Afgelopen april werd PlateUp! aangekondigd, een roguelite managment game waarin je een restaurant runt. De game kreeg toen een vage releasedatum van oktober 2023, een datum die het blijkbaar net niet gehaald heeft. Uitgever Yogscast Games en ontwikkelaar It’s Happening hebben namelijk de releasedatum vrijgegeven, maar die ligt in november. Vanaf 2 november zullen we met deze doldwaze game aan de slag kunnen. Hieronder kun je de aankondigingstrailer bekijken.

Heb jij altijd al jouw eigen restaurant willen hebben? Dan is PlateUp! wellicht iets voor jou! In het iets chaotische spelletje creëer, versier en automatiseer je namelijk het restaurant van jouw dromen. In de keuken, die natuurlijk helemaal van jou is, plaats je verschillende soorten apparatuur zoals gasfornuizen, koelkasten en werkbanken, welke natuurlijk goed van pas komen. Mocht het allemaal iets te heet onder je voeten worden, dan kun je altijd nog drie vrienden uitnodigen die je kunnen helpen met het koken en serveren van eten. Gaat het jou lukken om zo snel mogelijk aan talloze gasten een lekker gerecht te serveren?