Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Contra: Operation Galuga aangekondigd voor Nintendo Switch

Contra: Operation Galuga
Ontwikkeld door WayForward!

Tijdens de Nintendo Direct heeft Nintendo vandaag Contra: Operation Galuga aangekondigd. De game moet vroeg in 2024 uitkomen. Bekijk de trailer hier:

Contra: Operation Galuga vertelt het verhaal van de originele Contra op de NES, maar dan volledig vernieuwd. De classic wordt niet alleen opgepoetst met mooiere graphics, maar er worden ook nieuwe levels en bazen toegevoegd. De wapens krijgen een update, er zijn nieuwe game-mechanics en (hoe kan het ook anders) een volledig nieuwe co-op-modus. Want natuurlijk kan je deze Contra-game met z’n tweeën spelen. Alleen daar wordt nu ook een Arcade Mode aan toegevoegd voor 4 spelers!

Contra: Operation Galuga wordt ontwikkeld door WayForward. We kennen de studio vooral van de Shantae-reeks, maar ook River City Girls en Mighty Switch Force zijn geliefde games van deze ontwikkelaar. We kunnen dan ook niet wachten om met deze vernieuwde classic aan het werk te gaan!

Sta jij te popelen om Contra weer te spelen? Laat het weten in de comments.