Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Eerste details over laatste DLC Mario Kart 8 Deluxe onthuld

Mariop Kart 8 DLC wave 6 personages
De DLC bevat vier nieuwe personages naast de twee cups.

Mario Kart 8 Deluxe blijft een enorm belangrijke game voor Nintendo. Niet alleen verkoopt het nog steeds veel, het wordt ook enorm veel gespeeld. Daarom zijn ze vorig jaar begonnen met nieuwe DLC uit te brengen in zes waves. Nog dit jaar zal de laatste uitbreiding verschijnen. Nintendo heeft dit bevestigd in de afgelopen Nintendo Direct.

Met een releaseperiode van holiday 2023 zal de Booster Course Pass Wave 6 verschijnen met natuurlijk acht nieuwe banen, maar ook vier nieuwe personages. Verrassend genoeg heeft Nintendo toch nog twee extra personages onthuld naast de al twee verwachtte.

De vier nieuwe personages zijn: Diddy Kong, Funky Kong, Peachette en Pauline. Van de acht tracks is op dit moment één onthuld, Daisy Circuit van Mario Kart Wii.