Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Niet tellende victories opgelost in aankomende Pokémon Scarlet & Violet update

En nog meer fixes

Is iedereen weer druk bezig met Scarlet & Violet nu we de Teal Mask DLC hebben? Voor spelers van de game (en de DLC) komt er een update aan die een belangrijk probleem oplost. Het is niet de grote update die de, nog steeds sterk aanwezige, performance issues aanpakt. Maar dat victories tegen andere trainers soms niet werden opgeslagen zal wel worden opgelost.

De update komt volgens Serebii.net in oktober naar de Switch. Eindelijk zul je rewards kunnen claimen. Daarnaast wordt er ook een probleem opgelost met pokémon die je vanuit Pokémon GO niet in Scarlet en Violet kon plaatsen. Er komen ook meer fixes aan, maar die zijn dus nog eventjes afwachten.

Heb jij tot dusver problemen ervaren met deze victory bug? Wat zou je graag ook zien in de komende update? En wat vindt je tot dusver van The Teal Mask DLC? Voor meer uniek Pokémon nieuws is de samenwerking van de franchise met het van Gogh Museum interessant om mee te pakken.