Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy krijgt in Azië een fysieke release

Met Engelse taaloptie!

Tijdens de Tokyo Game Show heeft Capcom de releasedatum van de langverwachte Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy aangekondigd. Export-icoon PlayAsia heeft nu inmiddels bevestigd dat op dezelfde dag de game in Azië fysiek ook uitkomt.

De compilatie staat gepland voor een release op 25 januari 2024 en dat is ook wanneer de fysieke versie uit moet komen. De verschillende versies zijn inmiddels te pre-orderen op de site waar je de keuze hebt uit de Japanse en Aziatische versie. Beide versies ondersteunen meerdere talen: Engels,  Frans, Duits, Koreaans, traditioneel en versimpeld Chinees, en natuurlijk Japans. Dit maakt het voor de importeurs een interessante optie.

Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy werd in juni dit jaar aangekondigd. De compilatie bestaat uit 3 Ace Atterney-games die oorspronkelijk op de DS en 3DS waren uitgekomen. Vanaf januari kun je aan de slag met Apollo Justice: Ace Attorney, Phoenix Wright: Ace Attorney – Dual Destinies en Phoenix Wright: Ace Attorney – Spirits of Justice, in één handig pakket.

Ga jij de fysieke versie in huis halen? Hoop je stiekem op een Europese release? Of ga je voor de digitale versie? Laat het weten in de comments.