Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Launch trailer Infinity Strash: DRAGON QUEST The Adventure of Dai

Beleef de iconische momenten uit de anime opnieuw!

Vandaag is Infinity Strash: DRAGON QUEST The Adventure of Dai verschenen, een actie RPG gebaseerd op de anime met dezelfde naam. Om de release hiervan te vieren heeft Sqauer Enix een launch trailer online gezet. Hierin worden de beste kanten van de game nog even in het zonnetje gezet. De trailer kun je hier bekijken. De game is te downloaden via de Nintendo Switch eShop.

Infinity Strash: Dragon Quest the Adventure of Dai is een actie RPG waarin de spelers de rol aannemen van Dai en de discipelen van Avan, om de gebeurtenissen uit de serie na te spelen. Je zult het moeten opnemen tegen Dark Lord Hadler en zijn duistere leger. Verzamel en gebruik verschillende items om iconische scenes van de manga na te spelen en herleef het epische verhaal opnieuw! Naast het verhaalt bevat de game ook nog een endless dungeon-modus. Hierdoor vecht je jezelf een weg door 100 verschillende kerkers vol monsters en vallen heen die iedere speelsessie veranderen.