Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Release Radar] Deze games verschijnen er in week 41

Elke week zetten we de releases voor je op een rijtje!

In onze rubriek de Release Radar zetten we alvast de releases van aankomende week op de Nintendo Switch voor je op een rijtje. Uit de grote hoeveelheid spellen kiezen we vervolgens een paar die ons oog pakken, welke je uiteraard hieronder kunt lezen. Zit er niets voor je tussen? Dan vind je onderaan dit artikel een overzicht van alle games die volgende week verschijnen.

Naar welke game(s) kijk jij persoonlijk enorm uit? Laat het ons weten in de reacties, wij zijn erg benieuwd!

Long Gone Days

Prijs in de Nintendo eShop: €24,99 – 10 oktober 2023

Long Gone Days is een verhaal gedreven pixel-art RPG, welke zich afspeelt in een wereld verscheurd door de oorlog. Jij speelt Rourke, een Child of The Core. Als Child of The Core was zijn leven al bepaald voordat hij geboren werd. Het land had snipers nodig, dus was bepaald dat hij een sniper werd. Zijn leven stond dan ook in het teken van die training, maar tijdens zijn eerste missie begint zijn wereldbeeld te wankelen. Er was bepaald dat hij een sniper werd en zo stond zijn leven ook in het teken van die training. In de oorlog is niets ooit wat het lijkt. Hij had nooit gedacht dat hij zichzelf ooit een deserteur zou noemen, maar er moet toch een manier zijn om deze oorlog te stoppen…

Terra Alia: The Language Discovery RPG

Prijs in de Nintendo eShop: €13,99 – 11 oktober 2023

En dan nu even iets compleet anders. Terra Alia is een RPG, maar niet zomaar één. De game noemt zichzelf een “Language Discovery RPG” en het doel van deze game is dan ook om je een nieuwe taal te leren! Het verhaal speelt zich af in Terra Alia, waar elk land zijn eigen regels heeft voor het gebruiken voor magie. Om conflicten te voorkomen besluiten de landen samen te komen om met magie gebruik te overzien. Jou verhaal begint wanneer je mentor je uitnodigt om in het buitenland te komen studeren aan haar exclusieve tecnomancy studie. Daar aangekomen is de professor echter verdwenen. Jij bent de enige die haar vermissing kan oplossen maar dan zul je wel de taal van de lokale bevolking moeten leren.

Dementium: The Ward

Prijs in de Nintendo eShop: €18,99 – 12 oktober 2023

Dementium: The Ward is een horror FPS die voor het eerstuitkwam voor de Nintendo DS. In 2015 verscheen een remaster voor de 3DS, en deze verbeterde versie wordt nu ook op de Switch uitgegeven. Het verhaal volgt een man die wakker wordt in een verlaten (en nogal bloederig) ziekenhuis. Je herinnert je niets, niet hoe je daar gekomen bent of hoe je er weer uit komt. Het ergste is alleen dat je hier niet alleen bent. Vreemde wezens bewaken de gangen en maken je het leven behoorlijk lastig. Al snel vind je een zaklamp, wapens, ammunitie en pillen… toevallig precies op jou pad. Wat is hier toch aan de hand? Gaat het je lukken om de perverse puzzels op te lossen en de waarheid te achterhalen?

Wat verder verschijnt in de week van 9 tot en met 15 oktober:

 • 10 oktober: Wilcard Football
 • 10 oktober: Lost Dream Overgrown
 • 10 oktober: Airship Defenders
 • 10 oktober: Block Buster Billy
 • 11 oktober: RedRaptor
 • 11 oktober: Supreme Car Parking Simulator 2024
 • 12 oktober: Company of Heroes Collection
 • 12 oktober: Dwerve
 • 12 oktober: Trapped in the Tricky Prison
 • 12 oktober: Haunted House
 • 12 oktober: Re.Surs
 • 12 oktober: RiverCity: Rival Showdown
 • 12 oktober: Saltsea Chronicles
 • 12 oktober: Dino Ranch: Ride to the Rescue
 • 12 oktober: Subpar Pool
 • 12 oktober: Anime Poly Puzzles Sci-fi Maidens
 • 12 oktober: Cook, Serve, Delicious
 • 12 oktober: Alphadia I & II
 • 12 oktober: Astebros
 • 12 oktober: Car Games Bundle
 • 12 oktober: Eventide 3: Legacy of Legends
 • 12 oktober: Iron Smith: Medival Simulator
 • 12 oktober: Ancient Relics: Egypt
 • 13 oktober: The Grinch: Christmas Adventures
 • 13 oktober: Moto Rush GT Prime Edition
 • 13 oktober: Chemically Bonded
 • 13 oktober: Transformers: Earthspark Expedition
 • 13 oktober: Urban Flow: Elite Edition
 • 13 oktober: Traumatarium
 • 13 oktober: Breakfast Bar Tycoon: GOTY Edition
 • 13 oktober: Burger Chef Tycoon: GOTY Edition
 • 13 oktober: Kittengumi: The Sakabato’s Thief
 • 13 oktober: Submersible Simulator: Discover the Titanic into Ocean
 • 13 oktober: Sakura Alien
 • 14 oktober: Kitten’s Head Football: Complete Edition

Niets gevonden? Bekijk hier de Release Radars van afgelopen weken.