Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

F-ZERO 99
De tweede update is alweer een feit. Smaakt dit naar meer?

F-ZERO 99 heeft gisteren opnieuw een flinke update gekregen. Blijft het hierbij of staat er nog meer op de planning?

Nog geen nieuws vanuit Nintendo

Sinds gisteren heeft F-ZERO 99 een nieuwe update gekregen. Zo is er een nieuwe challenge, waarbij je King League kunt uitdagen in de modus Grand Prix en zijn er drie nieuwe banen toegevoegd. Dit zijn Mute City III, Red Canyon II en Fire Field.

Of er nog meer op de planning staat is nog niet officieel bekend gemaakt. Vanuit de community is er echter wel veel enthousiasme. Het lijkt dan ook niet ondenkbaar dat Nintendo in de toekomst meer updates zal uitbrengen. Toch kan het ook zomaar zijn dat een game als deze er opeens mee stopt. Denk maar aan PAC-MAN 99.

Als je een Nintendo Switch Online-abonnement hebt, kun je de game gratis spelen.