Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Launch trailer Mail Time

Mail Time Game logo
Bezorg de post in deze rustgevende en vrolijke game.

Mail Time is sinds vandaag beschikbaar op de Nintendo Switch. In deze cozy game hoor jij de post te bezorgen, maar het tempo waarop je dat doet bepaal je zelf. Om de release op de Switch te vieren is er ook een launch trailer online gezet. Hierin worden de beste kanten van de game nog even in het zonnetje gezet. Benieuwd naar deze geworden? Wij mochten de game vorig jaar al eens uitproberen. Onze ervaring kun je hier lezen.

Mail Time is een zogenaamde “Cozy” game, waarin je de post bezorgd. Grijp je paddenstoelen hoed en maak je klaar om pakketjes, brieven en een hele sloot aan andere kleine dingetjes te bezorgen aan de inwoners van Grumblewood Grove. Je hoeft je verder geen zorgen te maken over vijanden of deadlines, dit is een avontuur dat je mag beleven op een tempo die jou goeddunkt. Verken de grappige verhaallijnen van de inwoners, van een slak met een geheime liefde tot hamsters die wel erg snackerig zijn. Of je nou je best doet om zo efficiënt mogelijk te zijn of juist even stopt om de bloemetjes te bekijken, Mail Time kun je beleven zoals jij wilt.