Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Launch trailer Vlad Circus: Descend into Madness

Ontdek de waarheid in deze angstaanjagende 2D pixel horror game!

Vlad Circus: Descend into Madness verscheen eerder deze week op de Nintendo Switch. Om dit nog even onder de aandacht te brengen hebben Blowfish Studios and Indiesruption nog even een launch trailer online gezet. Hierin wordt nog even goed laten zien hoe eng 2D pixel art wel niet kan zijn! De trailer kun je hieronder bekijken.

In Vlad Circus: Descend into Madness volg je het verhaal van Oliver Mills, beter bekend bij zijn clown-persona “Lazy Ollie”. Hij was onderdeel van het geliefde Vlad Circus, een circus dat in 1921 ten onder ging in een verschrikkelijke brand. Honderden mensen kwamen hierbij om, en de mensen die het overleefden waren zwaar getraumatiseerd. De circusgroep viel hierdoor al snel uiteen, tot een mysterieuze uitnodiging ze jaren later weer samen bracht in het victoriaanse geïnspireerde Petruscu landhuis. Het verschil is alleen dat Oliver zijn geheugen kwijt is en zich niet veel kan herinneren van dit alles. Het weerzien van zijn oude vrienden zou een oplossing kunnen zijn voor zijn probleem, of het tegenovergestelde. Houd Ollie zijn stress onder controle terwijl hij geplaagd wordt door verschrikkelijke hallucinaties en los puzzels op om de waarheid achter die verschrikkelijke dag te achterhalen.