Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Annapurna Interactive Collection komt naar de Switch

Annapurna-interactive-deluxe-limited-edition-collection
Met maar liefst 12 titels! Pre-orderen kan vanaf donderdag.

De Annapurna Interactive Deluxe Limited Edition Collection vindt binnenkort zijn weg naar de Nintendo Switch. Deze luxe box bevat maar liefst 12 games die Annapurna Interactive heeft uitgegeven. Het gaat hierbij om een fysieke release, wat vooral bijzonder is omdat enkele titels nog nooit eerder fysiek zijn uitgebracht. Wat je als eerste wilt weten, is natuurlijk om welke games het gaat. Dat zijn de volgende:

Voor de vetgedrukte titels gaat het om de eerste fysieke release. Deze collectie verdient ook wel een prominent plekje in je gamingkast, met een premium look en custom design en een speciale hoes voor de cartridge. Ook zit er een voorwoord van Nathan Gary (de oprichter van Annapurna Interactive) bij, evenals een statement van de creatieve breinen achter elke titel. Wil je deze collectie in huis halen, wees er dan snel bij. Er worden slechts 2500 exemplaren uitgebracht. Pre-orderen kan vanaf 26 oktober en gaat via iam8bit. In het vierde kwartaal van 2023 zouden de boxen opgestuurd moeten worden, en je tikt er zo’n 200 dollar voor neer.

Naast bovenstaande titels heeft deze uitgever nog veel meer games op zijn naam staan. Wie kijkt op de website van Annapurna Interactive, zal zien dat ze een aantal bekende en unieke games op hun cv hebben staan. Zelfs als niet alle games in de bovenstaande lijst je iets zeggen, heb je vast weleens gehoord van games als Journey, Outer Wilds, The Unfinished Swan en Stray. Ook dat waren stuk voor stuk intrigerende titels.

Ga jij proberen deze limited-edition collectie te scoren? Laat het ons weten in de reacties.