Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Just Dance 2024 Edition is vanaf vandaag te spelen op de Nintendo Switch

Bekijk hier een video met daarin vele dansjes en liedjes!

Eerder dit jaar werd er in juni tijdens de Ubisoft Forward aangekondigd dat we ook dit jaar weer aan de slag kunnen gaan met een nieuw Just Dance-spel, genaamd Just Dance 2024 Edition. Inmiddels is de release dag aangebroken en dat betekent dat we vandaag weer lekker met z’n alle kunnen dansen op gloednieuwe liedjes. De game gaat voor een bedrag van €59,99 over de toonbank, zowel fysiek als digitaal. Let er echter wel op dat er in de fysieke versie geen cartridge meer zit, maar een code om het spel via de Nintendo eShop te downloaden. Dit komt omdat Just Dance 2024 Edition in dezelfde applicatie terechtkomt als Just Dance 2023 Edition. Daardoor heb je heel gemakkelijk alle dansjes en liedjes op één plek!

In Just Dance 2024 Edition dans je net zoals voorgaande jaren op de allerleukste nummers van dit moment. In het spel volg je zoals gewoonlijk de bewegingen op het scherm, die jouw Joy-Con of smartphone voor je registreert. In dit nieuwste deel kun je lekker jouw hele lichaam bewegen op onder andere Can’t Tame Her van Zara Larsson, Cure For Me van AURORA en Butter van BTS. Hoewel er ook ditmaal uiteraard weer nieuwe nummers, universums en personages zijn, is er ook weer wat nieuws toegevoegd aan de game. Zo kun jouw eigen routine bepalen met het speltype Work-out en kun je jouw verbrande calorieën bijhouden. Ook staat er het hele jaar weer nieuwe content op je te wachten middels seizoensgebonden evenementen.

Ben je benieuwd geworden Just Dance 2024 Edition? Neem dan een kijkje naar onderstaande video om een impressie te krijgen van wat voor dansjes en liedjes het spel allemaal bevat. Let op: niet alle 40 liedjes worden in de video getoond.

Update: Er is nu ook een reclame vrijgegeven, welke je hieronder kunt bekijken.