Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Suika Game ontvangt Engelse taalondersteuning

Suika-Game keyart
Naast Engelse taalondersteuning is er een Halloween-thema toegevoegd.

Afgelopen zaterdag meldden we nog dat Suika Game op de Nintendo eShop is uitgebracht. Dat was het al eerder in Japan, maar nog niet hier in het Westen. Voor slechts €2,99 kan je de hit uit Japan spelen. Want een hit, dat is het zeker geworden in Japan. Inmiddels zijn er al meerder dan 2 miljoen exemplaren verkocht. Er was alleen een nadeel aan deze versie. De game had alleen Japanse taalondersteuning, zelfs hier in het Westen. Gelukkig maakte dat niet veel uit, omdat de game simpel te begrijpen is. Zojuist heeft de game een update ontvangen en is er Engelse taalondersteuning toegevoegd. Daarnaast is er een speciaal Halloween-thema uitgebracht om te griezelen in stijl.

Suika Game, Watermelon Game in het Engels, is een simpel spelletje. Je moet twee dezelfde soorten fruit laten botsen zodat een een groter stuk fruit worden. De fruitsoorten verandert dan en zo blijf je bezig tot je bij die immens grote watermeloen komt. Ga jij de hoogste score proberen te halen?

Heb je Suika Game al gekocht en gespeeld? Laat het ons weten in de reacties!