Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

LEGO Bricktales ontvangt halloween-update

Trick or treat!

De tijd om te gaan griezelen komt er weer aan. Volgende week is het namelijk alweer Halloween. LEGO Bricktales wil daar ook aandacht aan besteden en is dus met een update gekomen. Met deze gratis update ontvang je DLC met een halloweenthema. Alleen het downloaden van de update is al voldoende om te beginnen met griezelen. Je zal dan op de map in de game zien waar het portaal naar deze DLC zit.

Vorig jaar verscheen LEGO Bricktales voor de Nintendo Switch. De game werd goed ontvangen, ook in onze eigen review, maar had soms wat problemen met de besturing. Rond Pasen en de zomer kreeg de game al een grote update met gratis DLC. Deze halloween-update zal van vergelijkbare grootte zijn. Het bevat een nieuw diorama geheel in halloweenstijl met natuurlijk een bijpassend verhaaltje. Gedurende het verhaaltje zal je een aantal opdrachten krijgen. Met jouw LEGO-kunsten moet je dan bouwen wat er gevraagd wordt.

Ben jij van plan om LEGO Bricktales weer op te starten? Laat het ons weten in de reacties.