Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Desolatium krijgt launch trailer

Begeleid vier vrienden door een vreemd verhaal...

Desolatium is vanaf vandaag beschikbaar op de Nintendo Switch. Om dat te vieren hebben uitgever SOEDESCO en ontwikkelaar Superlumen nog even een launch trailer online gezet van deze op lovecraft geinspireerde point-and-click. Hierin wordt nog even goed de vreemde stijl van de game in het zonnetje gezet. De trailer kun je hieronder bekijken.

Desolatium is een first-person adventure game gebaseerd op de Lovecraft Mythos. Het verhaal begint met Carter, die wakker wordt in een vreemde kamer. Hij kan zich niets herinneren, zelfs zijn eigen naam niet, maar wanneer hij rondkijkt bekruipt hem het gevoel dat iets niet klopt. Ondertussen hebben Carter’s vrienden zijn verdwijning opgemerkt. Begeleid vier personages door verschillende verhalen, maar wees op je hoede. Jouw keuzes bepalen het verhaal, met onvoorziene consequenties. Kun jij erachter komen wie hierachter zit of eindig je als onderdeel van één of ander ritueel? Ben je wel klaar voor wat je vind?