Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe gameplay video Little Nightmares III

Kleine nachtmerries, grote gevaren.

Er is een nieuwe gameplay video verschenen van Little Nightmares III. De game, die tijdens Gamescom 2023 werd aangekondigd, focust zich op puzzels die je samen moet oplossen. Dit kun je doen door middel van online co-op of met een AI metgezel. Lokale co-op zal helaas niet mogelijk zijn. Onderstaande video laat 18 minuten aan co-op materiaal zien. Little Nightmares III verschijnt volgend jaar op de Switch.

In Little Nightmares III volg je de reis van Low and Alone, terwijl ze op zoek gaan naar een pad dat hen uit het “Niets” kan leiden. Ze zitten gevangen in de “Spiraal”, een cluster van verontrustende plaatsen. De twee vrienden zullen moeten samenwerken om te overleven in een gevaarlijke wereld vol gruwel en waanideeën. Alsof dit nog niet genoeg gruwel is, dienen de twee nieuwe helden ook te ontsnappen aan de greep van een nog grotere dreiging die op de loer ligt in de schaduwen.