Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Launch trailer deckbuilding RPG Gordian Quest

Geloof in het hart van de kaarten!

Gordian Quest verscheen eerder deze week op de Switch. Om de Switch release van deze epische deckbuilding RPG te vieren hebben Uitgever Modus Games en Mixed Realms een launch trailer online gezet. Hierin wordt nog even goed laten zien wat de game te bieden heeft. De trailer kun je hieronder bekijken.

Gordian Quest is een Deckbuilding RPG die zich afspeelt in Wrendia, een wereld waar monsters en dieven de dienst uitmaken. Dit land moet gered worden, en jij bent de enige die daarvoor kan zorgen. Geïnspireerd door old-school RPG’s zoals Ultima en D&D kies je een groep mensen, elk met hun eigen vaardigheden en kaarten. Leid ze door deze verloren wereld heen, met een episch verhaal waarin je heftige keuzes zult moeten maken. Kun jij Wrendia een nieuw tijdperk inleiden? Of is alles echt verloren?