Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

LEVEL-5 viert hun 25-jarig bestaan

LEVEL-5, Professor Layton
Gefeliciteerd LEVEL-5!

LEVEL-5 ken je waarschijnlijk van Ni No Kuni-games of anders wel van Professor Layton. Het bedrijf bestaat morgen 25 jaar.

Vieringen met prijzen en aankondigingen

Morgen trapt het bedrijf het jubileum af met 25 gratis wallpapers en komen er een aantal prijsvragen aan. Helaas geldt dit alleen voor Japan. Als het geen moeite kost om een Japanse website door te lezen, kun je natuurlijk wel op zoek naar de gratis wallpapers. De baas van LEVEL-5, Akihiro Hino liet ook nog weten dat er snel meer informatie komt over hun aankomende titels. Denk hierbij aan Fantasy Life, DECAPolice en natuurlijk de nieuwste Professor Layton-game.

Wat is jouw favoriete game van LEVEL-5? Misschien ga jij wel voor Yo-kai Watch?